petek, 9. oktober 2009

Predstavitev Slovenije!

Že spet zamujam s svojimi objavami, ampak tukaj teče čas z dvokratno hitrostjo kot v Sloveniji. Nič zato. Danes vam želim predstaviti stvari, ki smo jih počeli v začetku prejšnjega tedna. Kot sem že napovedala, smo imeli prejšnjo sredo predstavitev Slovenije. Nič lažjega! Sestavit je bilo treba 15min zabavnega materiala in resničnih dejstev o Sloveniji, njeni lepoti in njenih prebivalcih. Še dobro, da smo supšer ekipa in smo si material razdelili. Delali smo kake dva dni in skoraj zaključili 10min pred začetkom ("skoraj" pomeni, da smo morali malce improvizirati). Res smo vsi delali in zadeva je nastala kot je treba. Čestitke ekipi! Slovenija rules!
Glede na to, da so bili Čehi prejšnji tedem malo preveč nadušeni nas svojimi fotomodelkami in precej skromni s svojimi lepotci, smo se odločili, da se bomo malce pozabavali na ta račun. Tako smo poleg vseh priprav PowerPointa (ki na koncu sploh ni bil PowerPoint:)), priredili dan pred tem še parodijo na "fotošuting". Nekaj primerov...








In tako dalje....

Ne ne... Malo smo seveda pretiravali. Ampak kaj veš, lahko bi bila prva dva postavneža tudi Slovenca, nikoli se ne ve :). Seveda je bil sam fotošuting precej zabaven.

Skupinska "izgubljena"


Drugi dan se nam je med slovensko klapo pridružil še Alen. Uvozili smo nekaj pršuta, gorenjke in zastavo, tako da so erasmusovi študentje lahko naše dobrote tudi okusili. Kljub vsem preglavicam in delu v zadnjem trenutku nam je uspelo sestaviti skupaj super prezentacijo! Folk je bil navdušen, mi pa še bolj... Dober razlog za še eno fajn žurko. Mission completed!

Mizica pogrni se (fajn ste to zrihtale!)...


Zastava na svojem mestu


Oklepali smo se vseh možnih načinov priklicevanja sreče...


Alen


Noben od obiskovalcev ni zaspal - preverjeno!

2 komentarja:

  1. Ej Majč. Si res ku fotomodel, te nism niti prepoznala :) Ste pa imeli dosti publike.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja fuull... In so bli tako navdušeni, da je že ene 3 ljudi reklo, da mora nujno v Slovenijo :)

    OdgovoriIzbriši