petek, 30. oktober 2009

Kostančkanje in ostali pripetljaji

Holala... V zadnji objavi sem pozabila dodat, da smo praznovali še en rojstni dan! Praznovali smo Anjino "amreriško polnoletnost" najprej v njeni sobi, nato pa dalje v mestu... Zbrala se nas je kar lepa druščina s celega sveta in bilo je super. Anja iskrene čestitke!

Slavljenka na sredini fotke in nekaj naključno nagrupiranih feštarjev
(foto: pojma nimam!)


Poleg tega se je v mestu dogajala ena super razstava kar na glavnem trgu. Razstavljali so tehnološke zanimivosti (mini prenosnik, super nožna proteza, itd.) v ogromnih prozornih kroglah iz pleksija. Žal je zadeva preživela baje manj kot teden, ker so kulturno-tehnološki navdušenci ponoči razbili kugle in pobrali vsebino... Svašta!

Razstava pred razdejanjem


Ne vem, če sem vam kaj omenila, da v Brnu zelo dobro jemo. Sedaj smo odkrili eno odlično internetno stran, ki vsebuje vse potrebne podatke o vseh restavracijah v Brnu. Že takoj po veliki internetni najdbi smo se odpravili v raziskovanje restavracij. Res nam ni hudega tukaj :).

Sanja, ki je mislila, da je moj 18mm ne bo ujel :)


Prejšnji teden je s posadko fantov prispela tudi pomembna prtljaga iz Slovenije - KOSTANJI. Zanimivo, da Čehi jedo kostanje le za Božič ali Novo leto (ne vem točno). Vsekakor se nam je zdelo to malo prepozno in smo se kostanjčkanja lotili kar takoj... Ugotovili smo celo, da Grki jedo kostanje kar srove (WTF?!) in da jih Kanadčani ne poznajo... Da bi videli obraz Kanadčanov, ko smo jih povabili zraven. Celo slišali smo enega, ko je drugemo hotel razložiti, da jemo nekaj zelo čudnega. Kostanji so tako dišali, da smo se mogli iz Sanjinega hodnika preseliti kar na hodnik v domu. Celoten dom smo napolnili z vonjem po kostanjih... mmmmm. Vsekakor je bilo zabavno si malo umazat roke in "ponesreči" še malo obraze.

Glavna kuharica Andreja


Mmmmmm...


Otroci se packajo



Yaniz - Janez - John
(pojma nimam če se tako napiše, ker Grki imajo itak te njihove kvačke... Po naše je kar Janez)



Selitev konstančkarjev

Ni komentarjev:

Objavite komentar